Do działania serwisu używamy niezbędnych plików cookies, w tym obsługi sesji. Są one potrzebne do logowania, ustawień języka i podstawowego działania strony.
Możesz dodatkowo zgodzić się na skrypty naszych partnerów jak np. Google używane do reklam i statystyk. Bez tej zgody serwis pozostanie dostępny, ale skrypty poprawiające działanie strony nie zostaną uruchomione.
Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności.
| szukaj |
| wizytówki |
| ogłoszenia |
| pojazdy |
| ładunki |
| moje konto |
| O transporcie |
| Aktualności ITD |
| |||||||||
| BTM informuje |
| ||||||||||||||
| Reklama |
|
| eSpedytor.pl -> Forum transportu | |
| postów na forum : 3 |
| nr | Treść | Autor / Dodano | |||||
| 1 | mam pytanie do własicicieli ciężarowek i firm przewozowych | norabs norabs 2005-08-14 00:44:28 | |||||
| czy mam możliwość znalezienia pracy jako kierowca zawodowy z uprawnieniami kat C+E obecnie rozpocząłem kurs na kategorie C następnie chce zrobić E myślę że w 3-4 miesiącach się to zamknie, kategorie B posiadam od 20 lat i przez około 15 lat jeżdżę zawodowo dostawczymi lub osobowymi i w związku z tym mam pytanie CZY znajdę prace jak ukończę te kursy? czy ktoś mnie zatrudni? jeśli nie mam doświadczenia, a chciałbym te doświadczenie nabyć możliwie szybko !!Wiec myśle że tylko u profesjonalistów i pod okiem profesjonalistów a wiec np. jako drugi kierowca na trasach lub cos podobnego. Za udzielenie mi takiej informacji z góry dziękuję a może jest ktoś taki kto będzie chciał mnie zatrudnić jestem ze śląska, a dokładnie Tychy. Ewentualne inne rzeczowe sugestie mile widziane. | |||||||
| 2 | Re: mam pytanie do własicicieli ciężarowek i firm przewozowych | norabs norabs 2005-08-17 01:02:50 | |||||
| czy tu nikt nie zaglada czy nikt nie potrafi odpowiedzic ! chocby w jednym zdaniu !? | |||||||
| 3 | no wlasnie !! | norabs norabs 2005-08-17 22:31:25 | |||||
| No właśnie i o tym mowie i myślę że aby moc wymagać należy się wykazać a jak się wykazać jak niema możliwości nie ukrywam tak jak wspomniałem wcześniej! że myślę o tym żeby się zatrudnić jako kierowca, ten drugi oczywiście i nabrać doświadczenia !! i ewentualnie potem szukać pracy ! już jako kierowca zdaje sobie sprawę z tego że na pewno jeśli brak doświadczenia to i mniejsze place, a może by się ktoś jeszcze wypowiedział ile taki mało doświadczony może zarobić !! w porównaniu z tym doświadczonym ?dzieki za odpowiedz i komntarz | |||||||
| [1] | |||||||
| Utrudnienia i pogoda na drogach |
|
| Czas oczekiwania na granicach |
|
1-6-2026 godz. 1
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kursy walut od dnia 2026-05-29 |
|
| Święta w Europie do 30-08-2026 |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Ceny ON w Europie 20.12.2025 |
|
| Reklama w serwisie |
Cennik reklam |
| Partnerzy mili sercu |
|
|